Classes

FALL 2016 SCHEDULE

Pre-school Ages 3 – 4 1/2*

Ballet / Tap Combination

Monday @ 3:15 pm

Saturday @ 10:00 am

(45 minutes each class)

*Additional Classes will be added to the schedule if needed.


Beginner Ballet/Tap Ages 4 – 6

Ballet/Tap Combination

Thursday @ 3:45 pm

(45 minutes each class)


Beginner Ballet/Tap Ages 5 – 7

Ballet/Tap Combination

Monday @ 4:00 pm

Wednesday @ 5:30 pm

Saturday @ 11:30 am

(45 minutes each class)


Beginner II Ages 7 – 9

Ballet/Tap Combination: Wednesday @ 4:00 pm

Ballet/Jazz Combination: Wednesday @ 4:45 pm

Ballet/Tap Combination: Saturday @ 10:45 pm

 (45 minutes each class)


Intermediate Ages 9 – 11

Ballet: Thursday @ 4:30 pm (30 minutes)**

Tap: Thursday @ 5:00 pm (30 minutes) **

Jazz: Thursday @ 5:30 pm (30 miinutes) **

Hip Hop: Thursday @ 6:00 pm (45 minutes)**

Musical Theater: Thursday @ 6:45 pm (45 minutes)**

Ballet/Jazz Combination: Saturday @ 9:00 am

** Class times may be moved back by 15 minutes.


Intermediate II/Advanced Ages 12+

Please contact Miss Debbie for placement.